Bemiddeling

Greet Aerden is al jarenlang erkend bemiddelaar.

Bemiddeling wil zeggen dat je met twee partijen samen naar een bemiddelaar gaat en tracht door over het probleem te praten, tot een oplossing te komen.

Het voordeel van bemiddeling bij de advocaat die dagdagelijks in de praktijk staat is dat u ten allen tijde kan vragen hoe het op de rechtbank zou opgelost worden, mocht er toch geen akkoord worden gesloten. U sluit dus met kennis van zaken een akkoord af. Er kan hier dus aan “actieve” bemiddeling gedaan worden waarbij u altijd objectief advies kan krijgen.
 
Als u een afspraak wenst voor bemiddeling, maak dan met twee een afspraak en kom samen het probleem bespreken waarna u samen met de bemiddelaar het parcours voor de bemiddeling uitstippelt.
 
U mag ook niet denken dat wanneer u zich tot een advocaat wendt en bemiddeling blijkt niet mogelijk te zijn, dat u dan meteen tot een “vechtscheiding” komt.  Als de andere partij niet met u wil meedenken over een echtscheiding of scheiding indien u niet gehuwd bent en u moet zich tot de rechtbank wenden, ook dan ligt er een parcours voor waarin kan gekozen worden voor de “ onderhandeling” via de Kamer voor Minnelijke schikkingen. 
 

Afspraak maken?  Bel ons: 014/85.07.70