Mr. Greet Aerden

Advocaat - Vennoot

 

Mr. Greet Aerden behaalde in 1985 het diploma van Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven.
Zij is sedert 7 oktober 1985 onafgebroken advocaat aan de Balie te Turnhout.
In de gerechtelijke jaren 1996-1997 en 1997-1998 was zij Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie te Turnhout.

Mr. Greet Aerden legt zich voornamelijk toe op het familierecht (echtscheidingen, omgangsregelingen met kinderen, onderhoudsgelden, vereffening-verdeling van onverdeeldheden, dringende maatregelen bij samenwonenden e.d.m., het jeugdrecht en het erfenisrecht.

Zij mag gerust stellen dat zij een specialist is op het gebied van scheidingsrecht. Indien hiermee vennootschappen gemoeid zijn, ook dat kan zij aan.  Haar voordeel is dat ze heel goed weet wat er juist op de rechtbank gebeurt omwille van haar dagdagelijkse ervaring.Dit wil niet zeggen dat zij u onmiddellijk zal adviseren een procedure te beginnen. Onderhandelen en dan tot een oplossing komen voor een geschil,waarmee elke betrokken partij zich tevreden voelt,is de ideale uitkomst.
MAAR er zijn problemen die niet oplosbaar zijn door onderhandeling.

U zult voelen dat Mr. Aerden pal achter u staat om u waar mogelijk te steunen.
Wenst u een afspraak?  Neem dan gerust contact op met ons. Het gemakkelijkste is dat u telefonisch een afspraak maakt : tel.014/85 07 70.

Opm: De secretaresse noteert steeds waarvoor u belt en vraagt u uw probleem. Indien u al hier geweest bent , zult u op de telefonisch gestelde vraag per émail geantwoord worden.
Alle telefonisch gestelde vragen worden genoteerd en waar mogelijk door een advocaat beantwoord.

 

 

Volgorde: 
1

Afspraak maken?  Bel ons: 014/85.07.70