Rechtsbijstand

Wij merken dat er op de Politierechtbank heel wat mensen zichzelf verdedigen omdat zij niet weten dat zij verzekerd zijn in rechtsbijstand.
Als u gedagvaard wordt omdat u een overtreding beging met uw voertuig , heeft u 9 kansen op 10 een rechtsbijstandsverzekering om een advocaat te raadplegen.
De rechtsbijstandsverzekering hoort altijd bij een voertuig, dus als een derde een overtreding beging met uw voertuig , heeft hij/zij ook rechtsbijstand.
Laat deze kans niet onbenut. Een advocaat kan u uitleggen wat de minimum-en maximumstraf is , wat in uw voordeel pleit en wat u mag verwachten van de Politierechter.
U kan dan nog persoonlijk meegaan naar de zitting maar u bent dan tenminste gerust dat u de best mogelijke verdediging krijgt.
Weet u niet of u verzekerd bent en nadat u gedagvaard werd nog niet ? Aan de hand van uw groene kaart of desgevallend van uw verzekeringspapieren kan de door u geraadpleegde advocaat dit uitzoeken.
Laat u dus niet wijsmaken dat het raadplegen van een advocaat voor deze materie geen nut zou hebben , u zal merken dat dit niet waar is.
 
 

Afspraak maken?  Bel ons: 014/85.07.70